نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود تاج: شنبه درباره تاریخ آغاز لیگ تصمیم گیری می‌شود/ قوانین نقل‌ و انتقالات تغییر می‌کند اولین خرید تراکتور از پرسپولیس آمد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران غذاهای مفید و مضر برای دندان درد را بشناسید پرسپولیس رسما قید گزینه استقلال را زد؛ زورمان نمی‌رسد و قیمت نجومی است! ساپینتو برای استقلالی شدن یک لژیونر شخصا وارد مذاکره شد پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

اعلام اسامی ۷ ورزشکار دوپینگی ایران

ستاد ملی مبارزه با دوپینگ اسامی هفت ورزشکاری که به دلیل دوپینگ با محرومیت مواجه شده‌اند را اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۸ - ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 April 20
کد خبر: ۴۰۸۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، با اعلام پایگاه خبری تحلیلی فدراسیون پزشکی ورزشی، اسامی ۷ ورزشکاری که نتیجه نمونه گیری آن‌ها مثبت اعلام شده، به این شرح است:

 

۱- ارسلان اسمعیل نژاد از بولینگ و بیلیارد به دلیل مصرف ماده ممنوعه تتراهیدروکانابینول به مدت ۴ سال (از ۳ اسفند ۱۳۹۸تا ۲ اسفند ۱۴۰۲)

 

۲- جعفر علیزاده از دوچرخه سواری به دلیل مصرف ماده ممنوعه استانوزولول به مدت ۴ سال (از ۳ اسفند ۱۳۹۸تا ۲ اسفند ۱۴۰۲)

 

۳- محمد پوراسمعیل از دوچرخه سواری به دلیل مصرف ماده ممنوعه استانوزولول به مدت ۴ سال (از ۳ اسفند ۱۳۹۸تا ۲ اسفند ۱۴۰۲)

۴- علیرضا آخوندی از دوچرخه سواری به دلیل مصرف ماده ممنوعه استانوزولول به مدت ۴ سال (از ۳ اسفند ۱۳۹۸تا ۲ اسفند ۱۴۰۲)

 

۵- مرتضی قیاسی چکا از کشتی به دلیل مصرف ماده ممنوعه بتامتازون به مدت ۶ ماه (از ۳ اسفند ۱۳۹۸تا ۲ شهریور ۱۳۹۹)

 

۶- رسول گرمسیری از کشتی به دلیل مصرف ماده ممنوعه متادون به مدت ۱ سال (از ۳ اسفند ۱۳۹۸تا ۲ اسفند ۱۳۹۹)

 

۷- کیوان رضایی دالینی از کشتی به دلیل مصرف ماده ممنوعه ترنبولون به مدت ۴ سال (از ۳ اسفند ۱۳۹۸تا ۲ اسفند ۱۴۰۲)

 

پیش از این مثبت شدن تست دوپینگ و محرومیت مرتضی قیاسی چکا، رسول گرمسیری و کیوان رضایی دالینی توسط فدراسیون کشتی اعلام شده بود.

 

ارسال نظر